Persoonlijk interieuradvies maar dan net ff anders

Wie is...
….studio Sfeerbeheer

Wie is... studio Sfeerbeheer

Als vormgever weet ik als geen ander hoe je met ruimte, kleur, tekst en beeld om gaat. Het draait allemaal om combineren. De doelgroep, functie, prioriteit en contrast. En het samenvoegen van de juiste elementen tot de beoogde sfeer behaald is. 

In een ruimte is dat niet heel anders. Om met mijn grafische kennis en persoonlijke betrokkenheid aan de slag te gaan en een ruimte als mijn werkblad te zien, haal ik uit iedere ruimte het beste naar boven. Goed kijken naar de ruimte, de wensen en eisen meenemen en vooral de mogelijkheden zien en zo mijn creativiteit inzetten in vorm en kleur. Het is vormgeving met een gouden randje.  

Op papier, binnen een design, op een computer en in jouw huis!

mijn kennis voeg ik samen bij studio Sfeerbeheer: mijn jarenlange ervaring als vormgever én mijn passie voor interieur 

Liza

Wie is... Liza

Als Rotterdamse creatieve duizendpoot vind ik het heerlijk om bezig te zijn met het creëren van nieuwe dingen. 

Op papier, maar vooral in een interieur. Ik hou van kleur en van net buiten de hokjes denken en doen. Ik wil het graag altijd ‘net ff anders’ zodat de uniciteit van ieder mens zichtbaar wordt. Met een gezellig druk samengesteld gezin ben ik gewend om uitdagingen aan de gaan. Om vier karakters, vier meningen en vier gewoontes te combineren tot één samenwerkend geheel. 

Tijdens mijn eigen verhuizing kwamen hier thuis twee totaal uiteenlopende, zeg maar gerust tegenover-elkaar-staande, interieurs samen en het is uiteindelijk een prachtig saamhorig geheel geworden die allebei de stijlen en onze karakters eer aandoet. Het combineren van stijlen, smaken en items tot een prachtig uitgebalanceerd geheel, vind ik het leukste wat er is!

wie ik ben in beeld

Wanneer ik niet aan het werk ben, besteed ik graag mijn tijd aan familie en vrienden. Het liefst lekker buiten in de natuur. Van voetballen met mijn zoon, heerlijk relaxen op het strand, wandelen door het bos met een Latte op het terras, of lekker met zijn allen barbecueën in onze prachtige, zelf ontworpen en aangelegde tuin. Maar ook op de bank duiken met iets lekkers en een boek of een film maakt mij blij.  

vakantie
Tuin
Lekker eten
Kids
Appeltaart
huisdieren