Persoonlijk interieuradvies maar dan net ff anders

Wat ik voor je kan betekenen…
….Inspiratie pakket

Inspiratie pakket

• Sfeeranalyse

• Moodboard persoonlijke woonstijl

• Kleuradvies incl. kleurnummers

 
vanaf € 495,- incl. 

Alle pakketten worden aangeleverd in een overzichtelijk digitaal document,
met als extra optie voor € 25,- een mooi gedrukt exemplaar.

Liever advies op maat?
Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Deze prijzen zijn per ruimte. Voor meerwerk en alle vragen en wensen die buiten deze pakketten vallen wordt € 80,- p/u incl btw gerekend.

hexa midden groen-01

Fantastisch,

Je hebt studio Sfeerbeheer gevonden!

hexa midden groen-02

Intake

Elk interieuradvies start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op locatie of eventueel online. Tijdens deze kennismaking bespreken we jouw wensen en uitdagingen. En nemen we samen door, welke vervolgstappen wenselijk zijn. Elke woning is uniek en daarom krijg jij mijn volledige aandacht. Maak direct een afspraak!

hexa midden groen-03

Sfeer in beeld

Na de kennismaking stel ik een samenvatting op om vast te stellen dat we elkaar goed begrepen hebben en we op één lijn zitten. Na akkoord op deze samenvatting van de intake en bijbehorende offerte maken we gezamenlijk een sfeer analyse om jouw wensen goed in beeld te krijgen.

hexa midden groen-04

Inspiratie

Ik zet de sfeer analyse visueel om in een moodboard van de woning stijl met een kleuradvies.

hexa midden groen-07

Extra opties

• Styling aan huis. Ik kom bij jou thuis een mooi geheel maken van de items uit het plan.
• Krijg je ook graag hulp bij het vinden van vakmensen, bijvoorbeeld voor een nieuwe keuken of een glad gestucte muur? Ook daarvoor kun je terecht bij studio Sfeerbeheer.
verjaardag grafisch

Werkwijze studio Sfeerbeheer

studio Sfeerbeheer creëert! 
Met een persoonlijke samenwerking, creëren we een persoonlijke sfeer, Samen gaan we een gevoel omzetten naar een uitstraling, een compleet plaatje. 

Werkwijze grafische werkzaamheden

Vanaf 2004 ben ik werkzaam als grafisch vormgever, met een passie voor het creëren van nieuwe dingen. Met kleur, vorm en beeld een sfeer laten ontstaan is het mooiste wat er is. Of het gaat om een logo, een brochure of een banner…overal zit een gedachte achter. 

Liza uitwerking plattegrond

Mensen die u voor zijn gegaan...

line-black
kleuradvies aan huis

Ze denkt goed mee en heeft mooie ideeën

Heel fijn gesprek gehad met Liza! Ze denkt goed mee en heeft mooie ideeën. Ook na het gesprek konden we nog sparren over het één en ander. Er positief over studio Sfeerbeheer!

Claudia en Michelle

overzicht interieuradvies

Zeker een aanrader!

Door Liza een ontwerp laten maken voor ons interieur voor onze nieuwbouw woning. We zijn heel tevreden. Hele fijne en persoonlijke service en niets is teveel! Zeker een aanrader! Bedankt, Laura en David

Bedankt, Laura en David Fernandez

Terracotta Warrior muurverf

Een warm interieur wat goed aansluit bij ons gevoel

Zeer professionele advisering over een kleurpalet voor onze benedenverdieping, goed inspelend op onze wensen en verdere meubilair cq smaak. Weet goede samenhang te creëren in alle losse onderdelen die we in huis hadden en heeft hier een warm interieur weten te creëren wat goed aansluit bij ons gevoel.

Mark en Monica de Wall

Mooie, leuke, praktische en uitdagende ideeën

Ik heb heel leuk met Liza samengewerkt. Ik noem het ‘samengewerkt’ omdat ik behoefte had aan sparren over ideeën en mogelijkheden om mijn woonruimte anders in te richten. Liza heeft ideeën waar ik nooit opgekomen zou zijn en die mooi, leuk, praktisch of uitdagend zijn. Er spreekt ook duidelijk ervaring uit. Daarbij kijkt zij heel anders naar een ruimte dan ik als leek doe. Dat zorgt voor meer flow, samenhang en eenheid. Ze heeft een heel mooi plan gemaakt op basis van alles wat we hebben besproken en ze heeft mij goed geholpen met mogelijkheden, opties en alternatieven. Ik ben er blij mee!

Margreet Lenstra

Leuke, creatieve ideeën waar wij nooit zelf op waren gekomen

Het is heel prettig samenwerken met Liza. Ze denkt echt met je mee wat heel fijn was in ons geval, met een huis dat nog gebouwd moet worden.
Daarnaast komt ze met leuke, creatieve ideeën waar wij nooit zelf op waren gekomen. Het plan zag er top uit. Wanneer ons huis klaar is zullen we Liza weer benaderen voor de verdere inrichting en een kleuren plan.

Stefan en Liselotte

We hadden dit zelf niet kunnen bedenken

We hebben de samenwerking met Liza via LYI als prettig ervaren. Liza heeft goed geluisterd naar onze wensen en deze weten om te zetten naar een mooi plan voor onze woonkamer. We hadden dit zelf niet kunnen bedenken. Inmiddels zijn we al gestart met het aanbrengen van de geadviseerde verfkleuren op de muur. We kunnen niet wachten tot we de woonkamer verder kunnen gaan inrichten.
We waarderen het erg dat Liza altijd goed bereikbaar was voor overleg. Ook de afspraken via Zoom vonden wij erg prettig. De toelichting bij het plan gaf ons inzicht waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt en helpt ons bij het maken van keuzes in de toekomst. We raden een samenwerking met Liza zeker aan. Bedankt Liza voor alle hulp en advies!

Groet Kenneth en Renske

Jet Kragt

Veel creatieve ideeën

Wat is het fijn om met Liza samen te werken, zij kan als geen ander inschatten wat bij je past! Liza luistert goed naar de klant, is enthousiast, heeft veel creatieve ideeën, en is heel goed in staat om haar expertise in te zetten om de stijl en kleuren te vertalen naar dat waar Kragt in Styling voor staat. Dankzij Liza heeft Kragt in Styling een fantastisch sterk logo. Heel blij mee!

Jet Kragt

Sandra van Houwelingen

Superblij met het eindresultaat

Liza heeft mij geholpen met mijn logo en huisstijl. Ik ben superblij met het eindresultaat! Strak, stijlvol, kleuren die helemaal bij mij en mijn bedrijf passen, kortom alles om een goede indruk te maken. Ik had zelf al wel ideeën (waar ze heel goed naar luisterde), maar haar professionele blik en vakkundigheid heeft het echt naar een hoger level geheven. Zo had ik het zelf nooit gekund. Daarnaast is Liza een heel fijn iemand in het contact, denkt ze heel prettig mee en is alles bespreekbaar, voor een eeuwige twijfelaar zoals ik heel fijn! Ik zal zeker nog wel vaker bij haar aankloppen! Bedankt Liza! Sandra van Houwelingen Sans Doute Interieur

Sandra van Houwelingen

Sanne Wit

echt een SUPER tof logo

Liza heeft echt een SUPER tof logo voor mij gemaakt! Ze is écht creatief, meedenkend, easy going en een fijne prijs/kwaliteit verhouding. Ze is open en persoonlijk, wat ik erg prettig vindt. Ik zal in de toekomst zeker meer door haar laten maken. Een aanrader 3.0!

Sanne Wit

bezig met het nieuwe behang

Veel geleerd over mogelijkheden en combinaties

Bedankt voor al je hulp bij het opnieuw indelen van ons huis na de keukenverbouwing en het toevoegen van kleur in ons grijs/witte interieur. Door jou hebben we wat spannendere keuzes durven maken en hebben we heel veel zin om aan de slag te gaan met onze ‘nieuwe’ benedenverdieping.
Doordat je verschillende opties hebt aangedragen konden wij zelf keuzes maken en hebben we veel geleerd over mogelijkheden en combinaties. Ook heel fijn dat je altijd mee wilde denken en je mening wilden geven als ik weer eens iets was tegengekomen.

Esther en Koen

moodboard van materialen voor het plan

Zo blij verrast

Wat een verrassing toen we alle mogelijkheden voor ons woonprobleem onder ogen kregen. Wij waren erg benieuwd of Liza ons probleem echt begreep, maar toen ze met de oplossingen kwam kon ik maar 1 ding denken en dat was WAUW! Wij kunnen echt aan de slag met het ontwerp!

Irma en John

Wil jij ook...

Neem dan contact op met studio Sfeerbeheer en ontdek wat ik voor jou kan betekenen. Ik kijk uit naar jouw aanvraag en uitdaging.