Persoonlijk interieuradvies maar dan net ff anders

Alles komt bij
elkaar in één
mooi geheel

Wat doet...studio Sfeerbeheer

Ik praat je niet naar de mond maar ik denk wel met je mee, ik daag je uit en ondersteun je: samen op weg naar de oplossing voor jouw uitdaging. 

Met jouw input loopt mijn hoofd over van ideeën, waarbij ik niet in hokjes denk, maar juist ook de opties buiten de lijntjes bekijk. Rekening houdend met jouw persoonlijke situatie, jouw wensen en jouw budget, komen we samen tot een mooi concept. 

Ik ben niet zwart en niet wit, maar ook alles er tussen in. Er zijn geen vaste stijlen, er is alleen JOUW stijl. Samen maken we de bewuste keuzes binnen de mix van stijlen. Zodat het een visueel maar ook praktisch mooi geheel wordt. Ik denk dat, zeker gezien de hedendaagse trends, ieders interieur een mengelmoes is van verschillende stijlen. Verschillende personen met verschillende achtergronden, smaken en invloeden zorgen voor de diversiteit in het geheel en creëren iets unieks. Ik ga met jou op zoek naar jouw stijl waarbij ik je help om jouw smaak te visualiseren. Dat wat je zelf van binnen misschien al weet, maar wat je niet zo goed kan ordenen. Naar wat je voelt, maar wat je niet kan visualiseren. 

Ik neem de onrust weg, ik herschik jouw gedachtes en ideeën en ik ondersteun je in het maken van keuzes. En help je door dit alles samen te voegen en op zo’n manier in kaart te brengen zodat er een totaalbeeld ontstaat. En zo vinden, creëren en werken we samen jouw stijl uit!

studio Sfeerbeheer: geeft jouw plek karakter

Liza showt behang op muur

Ontwerp, advies en styling

studio Sfeerbeheer werkt graag met natuurlijke of pure materialen zoals hout, steen, wol, vilt, beton, kurk, metaal en karton.

Vooral de mix & match van deze materialen lenen zich goed om een een eigen identiteit te vormen. Warm of koel, sober of fleurig, een mooie basis stijl je af met items waardoor jouw interieur een afspiegeling van jouw karakter en smaak is. Door het kleurgebruik, natuurlijke, zachte en warme tinten, maar ook fleurig, opvallend en gedurfd: alles komt bij elkaar in één mooi geheel.

Inspiratie pakket

 • Sfeer analyse
 • Moodboard woonstijl
 • Kleuradvies incl kleurnummers
 • Accessoire voorstel

vanaf € 495,- incl

Visualisatie pakket

 • Sfeer analyse 
 • Moodboard woonstijl
 • Kleuradvies incl kleurnummers en materiaalplan
 • Meubel – accessoires plan
 • 2D indelingsplattegrond
 
vanaf € 895,- incl

Realisatie pakket

 • Sfeer analyse 
 • Moodboard woonstijl
 • Kleuradvies incl kleurnummers en materiaalplan
 • Meubel – accessoires plan
 • 2D indelingsplattegrond
 • 2D verlichtingsplattegrond
 • Armaturen plan
 • 3D aanzicht
 • Complete shoppinglist
 
vanaf € 1495,- incl

1

Fantastisch

Je hebt studio Sfeerbeheer gevonden!

2

Intake

Elk interieuradvies start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op locatie of eventueel online. Tijdens deze kennismaking bespreken we jouw wensen en uitdagingen. En nemen we samen door, welke vervolgstappen wenselijk zijn. Elke woning is uniek en daarom krijg jij mijn volledige aandacht. Maak direct een afspraak!

3

Sfeer in beeld

Na de kennismaking stel ik een samenvatting op om vast te stellen dat we elkaar goed begrepen hebben en we op één lijn zitten. Na akkoord op deze samenvatting van de intake en bijbehorende offerte maken we gezamenlijk een sfeer analyse om jouw wensen goed in beeld te krijgen.

4

Inspiratie

Ik zet de sfeer analyse visueel om in een moodboard van de woning stijl met een kleuradvies.

5

Visualisatie

Het moodboard is uitgewerkt in een 2D plattegrond, met daarbij een kleur- en materiaaladvies en een meubel en accessoire plan.

6

Realisatie

Ben je blij met de voorgestelde indeling? Dan volgt het 3D ontwerp. Zo krijg je een goed beeld van de meubels en de kleuren in de ruimte. En kan je makkelijk je nieuwe items bestellen aan de hand van de complete shoppinglist.

X

Extra opties

• Styling aan huis. Ik kom bij jou thuis een mooi geheel maken van de items uit het plan.
• Krijg je ook graag hulp bij het vinden van vakmensen, bijvoorbeeld voor een nieuwe keuken of een glad gestucte muur? Ook daarvoor kun je terecht bij studio Sfeerbeheer.

|| VAN IDEE NAAR RESULTAAT || Voor onze eigen babykamer…

Verder lezen

Mensen die u voor zijn gegaan...

line-black
kleuradvies aan huis

Ze denkt goed mee en heeft mooie ideeën

Heel fijn gesprek gehad met Liza! Ze denkt goed mee en heeft mooie ideeën. Ook na het gesprek konden we nog sparren over het één en ander. Er positief over studio Sfeerbeheer!

Claudia en Michelle

overzicht interieuradvies

Zeker een aanrader!

Door Liza een ontwerp laten maken voor ons interieur voor onze nieuwbouw woning. We zijn heel tevreden. Hele fijne en persoonlijke service en niets is teveel! Zeker een aanrader! Bedankt, Laura en David

Bedankt, Laura en David Fernandez

Terracotta Warrior muurverf

Een warm interieur wat goed aansluit bij ons gevoel

Zeer professionele advisering over een kleurpalet voor onze benedenverdieping, goed inspelend op onze wensen en verdere meubilair cq smaak. Weet goede samenhang te creëren in alle losse onderdelen die we in huis hadden en heeft hier een warm interieur weten te creëren wat goed aansluit bij ons gevoel.

Mark en Monica de Wall

Mooie, leuke, praktische en uitdagende ideeën

Ik heb heel leuk met Liza samengewerkt. Ik noem het ‘samengewerkt’ omdat ik behoefte had aan sparren over ideeën en mogelijkheden om mijn woonruimte anders in te richten. Liza heeft ideeën waar ik nooit opgekomen zou zijn en die mooi, leuk, praktisch of uitdagend zijn. Er spreekt ook duidelijk ervaring uit. Daarbij kijkt zij heel anders naar een ruimte dan ik als leek doe. Dat zorgt voor meer flow, samenhang en eenheid. Ze heeft een heel mooi plan gemaakt op basis van alles wat we hebben besproken en ze heeft mij goed geholpen met mogelijkheden, opties en alternatieven. Ik ben er blij mee!

Margreet Lenstra

Leuke, creatieve ideeën waar wij nooit zelf op waren gekomen

Het is heel prettig samenwerken met Liza. Ze denkt echt met je mee wat heel fijn was in ons geval, met een huis dat nog gebouwd moet worden.
Daarnaast komt ze met leuke, creatieve ideeën waar wij nooit zelf op waren gekomen. Het plan zag er top uit. Wanneer ons huis klaar is zullen we Liza weer benaderen voor de verdere inrichting en een kleuren plan.

Stefan en Liselotte

We hadden dit zelf niet kunnen bedenken

We hebben de samenwerking met Liza via LYI als prettig ervaren. Liza heeft goed geluisterd naar onze wensen en deze weten om te zetten naar een mooi plan voor onze woonkamer. We hadden dit zelf niet kunnen bedenken. Inmiddels zijn we al gestart met het aanbrengen van de geadviseerde verfkleuren op de muur. We kunnen niet wachten tot we de woonkamer verder kunnen gaan inrichten.
We waarderen het erg dat Liza altijd goed bereikbaar was voor overleg. Ook de afspraken via Zoom vonden wij erg prettig. De toelichting bij het plan gaf ons inzicht waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt en helpt ons bij het maken van keuzes in de toekomst. We raden een samenwerking met Liza zeker aan. Bedankt Liza voor alle hulp en advies!

Groet Kenneth en Renske

Jet Kragt

Veel creatieve ideeën

Wat is het fijn om met Liza samen te werken, zij kan als geen ander inschatten wat bij je past! Liza luistert goed naar de klant, is enthousiast, heeft veel creatieve ideeën, en is heel goed in staat om haar expertise in te zetten om de stijl en kleuren te vertalen naar dat waar Kragt in Styling voor staat. Dankzij Liza heeft Kragt in Styling een fantastisch sterk logo. Heel blij mee!

Jet Kragt

Sandra van Houwelingen

Superblij met het eindresultaat

Liza heeft mij geholpen met mijn logo en huisstijl. Ik ben superblij met het eindresultaat! Strak, stijlvol, kleuren die helemaal bij mij en mijn bedrijf passen, kortom alles om een goede indruk te maken. Ik had zelf al wel ideeën (waar ze heel goed naar luisterde), maar haar professionele blik en vakkundigheid heeft het echt naar een hoger level geheven. Zo had ik het zelf nooit gekund. Daarnaast is Liza een heel fijn iemand in het contact, denkt ze heel prettig mee en is alles bespreekbaar, voor een eeuwige twijfelaar zoals ik heel fijn! Ik zal zeker nog wel vaker bij haar aankloppen! Bedankt Liza! Sandra van Houwelingen Sans Doute Interieur

Sandra van Houwelingen

Sanne Wit

echt een SUPER tof logo

Liza heeft echt een SUPER tof logo voor mij gemaakt! Ze is écht creatief, meedenkend, easy going en een fijne prijs/kwaliteit verhouding. Ze is open en persoonlijk, wat ik erg prettig vindt. Ik zal in de toekomst zeker meer door haar laten maken. Een aanrader 3.0!

Sanne Wit

bezig met het nieuwe behang

Veel geleerd over mogelijkheden en combinaties

Bedankt voor al je hulp bij het opnieuw indelen van ons huis na de keukenverbouwing en het toevoegen van kleur in ons grijs/witte interieur. Door jou hebben we wat spannendere keuzes durven maken en hebben we heel veel zin om aan de slag te gaan met onze ‘nieuwe’ benedenverdieping.
Doordat je verschillende opties hebt aangedragen konden wij zelf keuzes maken en hebben we veel geleerd over mogelijkheden en combinaties. Ook heel fijn dat je altijd mee wilde denken en je mening wilden geven als ik weer eens iets was tegengekomen.

Esther en Koen

moodboard van materialen voor het plan

Zo blij verrast

Wat een verrassing toen we alle mogelijkheden voor ons woonprobleem onder ogen kregen. Wij waren erg benieuwd of Liza ons probleem echt begreep, maar toen ze met de oplossingen kwam kon ik maar 1 ding denken en dat was WAUW! Wij kunnen echt aan de slag met het ontwerp!

Irma en John

Wil jij ook...

Neem dan contact op met studio Sfeerbeheer en ontdek wat ik voor jou kan betekenen. Ik kijk uit naar jouw aanvraag en uitdaging.